Articole Generale

Alexiana Group sau cum să investiți cu succes în sisteme actuale

Dacă sunteți proprietarul sau administrați un atelier, un depozit pe care doriți să-l dotați modern, așa cum se cuvine în zilele noastre, atunci știți că trebuie să investiți în niște sisteme moderne. Unele care să vă ajute să deschideți sau să închideți ușa fără a sta cu grijă că cineva poate pătrunde în incinta locației.

Alexiana Group este furnizorul la care puteți apela cu încredere dacă vă doriți să aveți parte de uși secționale industriale. Acestea sunt realizate special pentru a asigura un mecanism ușor de închidere/deschidere și pentru a veni în ajutorul celor care își doresc să investească în siguranță. Din cadrul acestui furnizor cu experiență veți mai putea cumpăra pentru locuința proprie, rulouri exterioare, plase pentru insecte, pereți copertină, plase anti insecte și multe produse de bună calitate.

Panouri de tip sandwich și un mecanism modern

Sunt realizate având la bază panouri elvețiene de tip sandwich, din oțel galvanizat, vopsite în câmp electrostatic. Aceste panouri sunt umplute cu spumă poliuretanică, fapt ce duce la o protecție termică și fonică. În cadrul atelierelor de lucru de multe ori se întâmplă ca zgomotul să se audă din exterior, iar dacă atelierul este unul situat între blocuri sau aproape de casele oamenilor, acest lucru poate dăuna.

Ușile secționale industriale pot fi acționate atât manual dar și electric prin intermediul unei telecomenzi sau chiar cu telefonul. Toată lumea folosește telefoanele în ziua de astăzi pentru diverse aplicații. De ce să nu îl folosiți și pentru deschiderea sau închiderea acestor uși inteligente?

Aceste uși secționale pot fi personalizate în funcție de nevoile fiecărei persoane. Anumite inserții cu rol decorativ sau o ușă pietonală, pentru a putea sau ieși mai repede din atelier, sunt niște cerințe pe care le puteți discuta cu unul dintre membrii echipei dacă vă decideți asupra ușilor secționale.

Alexiana Group și oferta pregătită pentru dumneavoastră

Aceste uși secționale nu sunt doar pentru domeniul industrial, le puteți avea și acasă. Vin la pachet cu un dispozitiv sigilat pentru numărarea ciclurilor de închidere. Veți avea garanția că aceste produse vor fi alături de dumneavoastră mult timp de acum încolo. Pentru procesele ce au ca misiune măsurarea, manopera și deplasarea nu veți plăti nimic. Toate aceste costuri sunt suportate de către Alexiana Group.

Această firmă vă ajută să aveți la muncă sau acasă sisteme moderne care să vă ajute să vă faceți treaba așa cum trebuie. Alegeți să investiți în astfel de sisteme pentru a avea parte de confort și funcționalitate indiferent de locația dumneavoastră. Alexiana Group și personalul de aici vă oferă consultanță atât înainte de colaborare dar și după.

Se acordă o garanție pentru ușile secționale care se poate extinde până la 11 ani.  Această garanție se aplică atât ușilor rezidențiale, cât și ușilor industriale. Accesând site-ul oficial alexiana.ro veți putea să vă înscrieți online, completând formularul afișat. Ulterior veți fi contactat de un membru al echipei care vă va propune o ofertă.

Contact:

www.alexiana.ro

0230 560 560

0755 111 222 office@alexiana.ro

Articole Similare

Back to top button