Sanatate

Disponibilitate imediată la programări la cardiologie – se întâmplă la clinica Hereditas

Au, inima! Pacienții care cred că dintr-o dată au dureri de inimă trăiesc emoții intense până când ajung la medicul cardiolog și au confirmarea sau infirmarea unui diagnostic bănuit. Știați că, de fapt, înțepături în zona inimii pot experimenta și cei care nu sunt neapărat cardiaci? O astfel de situație este una din cele mai des întâlnite și, din fericire, nu este un caz de speriat.

Senzația de durere ascuțită, descrisă ca o înțepătură după cum spun unii pacienți, nu se asociază neapărat cu o problemă cardiacă. Atenție însă la astfel de senzații, la frecvența lor, la dureri în zona stângă a pieptului. Orice nelămurire poate fi clarificată în urma unui consult de specialitate. Puteți face o programare la cardiologie clinica Suceava.

Consult de specialitate la clinica Hereditas din Suceava

Pentru suceveni și nu numai, clinica Hereditas este deja un nume cunoscut. Este o unitate medicală privată în cadrul căreia puteți avea parte de servicii de top. Aici vă puteți programa pentru consult la dermatologie, alergologie, cardiologie, pediatrie, urologie, printre altele. Sunt practic toate specializările de interes pentru publicul larg. În plus, în ceea ce privește gastroenterologia și obstetrica-ginecologia știați că Hereditas este centru de excelență?

Pentru fiecare specializare în parte există o echipă de medici pregătiți și prompți în a prelua pacienți. Veți fi îndrumați pentru a efectua analizele specifice și ulterior diagnosticul și tratamentul vă sunt oferite corespunzător.

Să ne întoarcem însă la cardiologie și la semnele și simptomele care indică nevoia de a urgenta vizita la medicul specialist. Dacă experimentați:

Durere resimțită ca apăsare sau strângere în spatele sternului.
Durere care radiază în spate, în zona umerilor.
Durere în piept ca urmare a unui efort fizic.
Dureri însoțite de stări de amețeală, transpirații reci, stare de slăbiciune sau palpitații.

Ar trebui să vă programați la medicul specialist. Nu necesită o pregătire minuțioasă în acest sens, consultul poate fi realizat oricând.

Tratamente moderne pentru toate tipurile de afecțiuni

Din păcate, un fenomen des întâlnit în zilele noastre se referă la problemele de sănătate apărute sau amplificate pe fond de stres. Cu cât amânați mai mult un consult, cu atât mai rău faceți. Există însă și abordări moderne pentru tot felul de afecțiuni. La clinica Hereditas spre exemplu este disponibil scaunul Emsella pentru tratarea incontinenței urinare. De asemenea, există camera hiperbară și un bazin de recuperare medicală. Un singur loc are toate aceste dotări disponibile pentru nevoia fiecărui pacient.

Pentru cei interesați de o programare aici trebuie să știe că pot apela la metoda clasică, dar și cea mai modernă. Cu ajutorul paginii online se poate efectua rapid o programare.

Servicii decontate

Deși este o clinică privată, prin colaborare cu Casa de Asigurări de Sănătate unele servicii pot fi decontate. În acest sens pacienții au nevoie de un bilet de trimitere (pe care îl pot obține de la medicul de familie), card de sănătate și buletin. Chiar și în acest caz, metoda de programare poate fi aceeași, online. Programarea poate fi efectuată și la un medic anume. Detalii complete sunt în pagina oficială.

Contact:

+40 330 408 407
office@clinica-hereditas.ro
Ipotești, Suceava

Articole Similare

Back to top button