Articole GeneraleStiriStiri Locale

Ținutul Mănăstirilor din Bucovina, inclus în competiția pentru premiul publicului – Destinația Anului 2023

Bucovina este inclusă în competiția pentru premiul publicului, în cadrul emisiunii Destinația Anului 2023, difuzată de Prima TV. Episodul de sâmbătă, 5 august 2023, de la ora 14:00, al emisiunii, este dedicat Ținutului Mănăstirilor din Bucovina.

În cadrul Galei Destinația Anului 2023, care a avut loc pe 27 aprilie 2023, la Palatul Culturii din Iași, Ținutul Mănăstirilor din Bucovina s-a clasat pe Locul I la categoria „Tărâmuri cu istorie și tradiție”. Mai mult decât atât, Bucovina a devenit câștigătoarea Marelui Premiu Destinația Anului 2023. Destinația turistică a fost desemnată marea câștigătoare în urma unei competiții la care au participat toate cele 9 locații care s-au poziționat pe prima poziție la fiecare categorie.

Toate cele 9 destinații câștigătoare la categoriile la care au concurat sunt prezentate într-un episod dedicat, la Prima TV, în fiecare sâmbătă. Pe 5 august 2023, de la ora 14:00, emisiunea prezintă frumusețea Bucovinei, iar telespectatorii sunt invitați să voteze destinația. Urmăritorii descopere, astfel, locuri fascinante, la final primind misiunea de a se transforma în juriu. Voturile vor decide care dintre cele nouă destinații va primi Premiul publicului. Marele câștigător va fi anunțat pe 19 august 2023.

Pentru a vota, publicul trebuie să acceseze http://www.destinatiaanului.ro/votul-telespectatorului-2023/, să aleagă destinația din lista celor prezentate și să apese pe butonul „Trimite Votul”. Pentru ca votul să fie luat în considerare, este important ca utilizatorul să dea click pe link-ul „Confirmare Vot!” din e-mailul primit.

Articole Similare

Back to top button