Articole GeneraleStiriStiri Locale

O persoană a murit, iar una a fost rănită, în urma coliziunii dintre mașina în care aflau și un tren de marfă

O femeia a murit, iar un bărbat a fost rănit, după o coliziune între autoturismul în care aceștia se aflau și un tren de marfă. Evenimentul s-a produs vineri, 4 august 2023, în jurul orei 8, la o trecere la nivel cu calea ferată, de pe raza localității Vicșani, comuna Mușenița.

Au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

La fața locului au fost identificate două victime, un bărbat, în vârstă de aproximativ 65 de ani, și o femeie, de aproximativ 60 de ani. În urma impactului, aceștia au ajuns în afara autoturismului. Echipajul de la descarcerare a intervenit pentru extragerea femeii, care era prinsă sub locomotivă. Din nefericire, cadrele medicale au declarat decesul acesteia.

Bărbatul era conștient și a fost preluat de echipajul SMURD, care i-a acordat primul ajutor medical. Ulterior, a fost transportat la Spitalul Municipal din Rădăuți, pentru investigații suplimentare.

Articole Similare

Back to top button