Articole GeneraleComunicate de presaStiriStiri Locale

Echipaje canine ale poliției, poliției de frontieră și jandarmeriei, prezente la Festivalul Deep in the forest

Peste 100 de polițiști din cadrul IPJ Suceava și al structurilor de prevenire și combatere a consumului și traficului de droguri, jandarmi din cadrul IJJ Suceava și specaliști din cadrul Agenției Naționale Antidrog Suceava și Agenției împotriva Traficului de Persoane Suceava vor fi prezenți la locația de desfășurare, în zona adiacentă și pe rutele rutiere care converg către localitatea Corlata, unde în perioada 14 – 15 iulie are loc Festivalul Deep in the Forest.

Scopul efectivelor de poliție și jandarmi este prevenirea oricăror acte antisociale, asigurarea climatului de ordine și liniște publică, descurajarea comportamentelor de tip teribilist, siguranța rutieră și prevenirea consumului de substanțe interzise. Polițiștii rutieri vor acționa cu 4 aparate DruggerDrugtest 5000 și cu 12 aparate etilotest și etilometru.

Grupele de intervenție ale Serviciului de Acțiuni Speciale vor fi prezente în zonă și vor asigura intevenția operativă la orice eveniment neprevăzut.

Pentru menținerea ordinii și liniștii publice, dar și în vederea prevenirii consumului de substanțe interzise, echipajele canine ale poliției, poliției de frontieră și jandarmeriei vor fi prezente în zonele în care se desfășoară activități cu aflux sporit de persoane.

În acest an, TAZA, LUNA, FREJA și KIM, câinii din dotarea IPJ Suceava și IJJ Suceava, antrenați pentru intervenții speciale și în detectare substanțe interzise vor fi sprijiniți de alte două echipaje canine (LORD și NERO), specializate în detectarea substanțelor interzise, din dotarea Sectorului de Poliție de Frontieră Siret

„Vom fi acolo pentru securitatea dumneavoastră și pentru asigurarea unui mod civilizat de distracție! Nu ezitați să ne sesizați orice fapte antisociale și să cereți intervenția autorităților! Astfel de activități de informare și conștientizare cu privire la efectele și riscurile consumului de droguri vor continua și în perioada următoare”, transmit autoritățile.

Articole Similare

Back to top button