Articole Generale

Cumpără avantajos o mașină în leasing de la agenția Elite Cars Leasing, cu dobândă zero

A deține sau a cumpăra o mașină nu este un lucru dificil în ziua de azi, având la îndemână mai multe instrumente de creditare sau chiar piața de mașini rulate sau second-hand. Însă, nu întotdeauna aceste metode sunt avantajoase, pentru că nu întotdeauna condițiile cumpărării sunt respectate.

Un partener de încredere oferă mai mult decât avantaje la cumpărarea unei mașini rulate. Oferă transparență, ușurință la comandarea mașinii, dar și posibilitatea achiziționării unei mașini în leasing, dar cu zero dobândă. Vorbim aici, desigur, despre o agenție cu experiență în acest gen de contracte. În rândurile de mai jos detaliem aceste aspecte.

Agenția Elite Cars Leasing, un partener de cursă lungă

Cu ani de experiență în spate, dar și cu trei locații de showroom deschise în țară, agenția Elite Cars Leasing stă oricând la dispoziția persoanelor care fie își doresc o mașină nouă, fie vor să o vândă pe cea veche. Pe site-ul oficial al agenției, respectiv pe Elite-Cars-Leasing.ro, se poate alege dintr-o gamă largă, de peste 900 de modele de autoturisme. Mărci recunoscute pentru valoarea lor așa cum sunt Porsche, BMW, Audi sau Skoda. De asemenea, pentru clienții mai exigenți, se pot aduce la cerere modele de Ferrari, Lamborghini sau Rolls Royce.

În cele trei locații de la București, Brașov și Bacău modelele expuse se pot testa gratuit. De asemenea, echipa de specialiști stă la dispoziția publicului pentru orice întrebare. Soluțiile oferite clienților sunt, desigur, personalizate pentru fiecare în parte.

A cumpăra o mașină în leasing, acum mai ușor ca niciodată

Dacă îți dorești o mașină în leasing cu siguranță că agenția Elite Cars Leasing nu te va lăsa la greu. Mai mult chiar, îți va pune la dispoziție și o mapă cu toate documentele necesare pentru aprobarea unei soluții de finanțare. Agenția colaborează cu unii dintre cei mai serioși finanțatori din țară.

Pe toată perioada procesului de achiziție, dar și după, agenția rămâne alături de cumpărător, sprijinindu-l cu tot ceea ce este necesar. De precizat este faptul că dobânda percepută este de 0%, fie că mașina va fi achitată integral sau în rate. Mașina aleasă va fi livrată la orice adresă, pentru a economisi timpul clientului. Aceasta va fi însoțită de toate actele și omologările necesare, pentru a fi disponibilă imediat.

Agenția Elite Cars Leasing oferă clienților săi garanție prelungită, la cererea lor.

Mașini verificate din surse sigure, doar la Elite Cars Leasing găsești

Acum a devenit simplu să găsești modelul dorit de autoturism, deoarece prin completarea formularului de pe site mașina dorită este mai aproape de tine. În caz că aceasta nu se găsește în stoc, echipa de aici va face tot posibilul să aducă modelul specificat în formular.

Pentru cei care țin la transparență, dar și la calitate, mașinile de aici sunt verificate în detaliu, provin din surse sigure și au istoricul la zi.

Pentru cei care doresc o mașină nouă în schimbul vânzării celei vechi, agenția le pune la dispoziție conceptul trade-in și buy-back. Detalii importante doar pe site-ul oficial.

Contact: office@elite-cars-leasing.ro

Articole Similare

Back to top button