AdministratieArticole GeneraleInterviuri si ReportajeStiri Locale

VIDEO | Primarul Gheorghe Fron, despre Ziua Comunei și Festivalul Produselor Tradiționale de la Cornu Luncii

Primăria și Consiliul Local al comunei Cornu Luncii organizează a VII-a ediție a Zilei Comunei și Festivalului Produselor Tradiționale. Evenimentul va avea loc duminică, 2 iulie 2023, începând cu ora 13:00, la Sala Sporturilor din Brăiești.

Cu scopul de a promova producătorii locali, în ziua festivalului vor fi expuse și vor putea fi degustate produse realizate de gospodarii și firmele din Cornu Luncii și împrejurimi. De asemenea, vor fi oferite mai multe titluri de cetățeni de onoare, iar cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie vor fi sărbătorite.

Momentele artistice urmează să fie susținute de Taraful Fraților Năstase de la Bacău, Ansamblul Folcloric „Voievozii” din Maramureș, Viorica Macovei, Leonard Zamă, Maria Luiza Mih și Ceterașii, Ancuța Corlățan, Cătălina Tereza Alexa, Daniel Pop, dar și Ansamblul Folcloric Sătesc „Megieșii”, Fanfara „Lunca Moldovei”, alături de alți artiști din comuna Cornu Luncii.

Prezent în emisiunea „OMUL DE LÂNGĂ TINE” de miercuri, 28 iunie 2023, realizată de gen. în rezervă Ion Burlui, primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron, a prezentat programul manifestărilor și a lansat invitația de participare la eveniment: „Vă invit duminică la Sala Sporturilor din Brăiești, la Ziua Comunei și Festivalul Produselor Tradiționale. Avem ce oferi, din toate punctele de vedere. Suntem gazde primitoare, ținem la tradițiile românești, ținem la produsele noastre, ținem la tot de este românesc.”

Emisiunea integrală poate fi urmărită aici: https://fb.watch/lwr06Tg0CH/.

Articole Similare

Back to top button