Articole GeneraleComunicate de presaEducatieEvenimenteSanatateStiri Locale

Activități de promovare a sănătății, desfășurate de Facultatea de Medicină și Științe Biologice, la 60 de ani de învățământ superior la Suceava

În contextul aniversării a 60 de ani de învățământ superior la Suceava, Facultatea de Medicină și Științe Biologice din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava organizează o serie de activități de promovare și popularizare a sănătății. Astfel, în perioada 19-22 iunie 2023, FMSB oferă publicului larg posibilitatea de a participa la seminarii și workshop-uri în sfera nutriției, a alimentației, a sănătății generale și orale, a chimiei, a primului ajutor sau a bolilor de nutriție.

În cadrul unor activități interactive, cei interesați pot afla informații impotante despre ce presupune o alimentație sănătoasă, care funcții ale corpului au nevoie de o atenție sporită, cum trebuie citite și interpretate analizele funcțiilor vitale și ce stil de viață poate preveni îmbolnăvirea.

Joi, 22 iunie, în intervalul 10:00 – 18:00, pe esplanada din fața corpului A al USV, vor fi organizate patru ateliere destinate publicului larg, cu acces gratuit, la măsurători ale funcțiilor vitale și consiliere de specialitate.

Programul complet al manifestărilor organizate în contextul aniversării a 60 de ani de învățământ superior sucevean poate fi consultat la următoarea legătură:

Articole Similare

Back to top button