Articole GeneraleComunicate de presaSocialStiri Locale

46 de locuri vacante în domeniul ospitalității, scoase la concurs în cadrul minibursei locurilor de muncă de la Vatra Dornei

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava organizează joi, 22 iunie 2023, începând cu ora 10:00, în sala de conferințe a Hotelului Bradul din Vatra Dornei, Minibursa locurilor de muncă la cererea angajatorului Dorna Turism SA.

Minibursa este deschisă tuturor persoanelor care au calificare sau doresc să se angajeze în meserii din domeniul ospitalității: cameristă, bucătar, ospătar, ajutor ospătar, lucrător bucătărie, îngrijitor spații hoteliere. Pentru cele 46 de locuri vacante în aceste meserii, angajatorul oferă cazare și masă gratuite.

De asemena, AJOFM informează că absolvenții din promoția acestui an, care se înregistrează în evidența instituției și se angajează la bursă, beneficiază de o primă de inserție în valoare de 1794 lei. Totodată, participanții la bursă care nu realizează venituri peste 598 lei pot opta pentru înscriere la un curs gratuit în meserii căutate pe piața muncii. 

„Perspectivele de dezvoltare a sectorului HORECA din această zonă a condus la o cerere consistentă de forță de muncă calificată și necalificată, fiind pregătiți să răspundem prin măsurile active de stimulare a angajării persoanele din evidență, prin cursurile de formare profesională și primele de relocare pentru cei care au disponibilitatea de a-și schimba domiciliul în scopul angajării”, transmit reprezentanții Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Articole Similare

Back to top button