Articole GeneraleComunicate de presaCulturaEducatieEvenimenteStiri Locale

Atelierul de educație muzeală pentru copii „Magia plantelor”, la Muzeul de Științele Naturii din Suceava

Muzeul Național al Bucovinei continuă seria proiectelor educaționale. În perioada vacanței de vară, copiii sunt invitați la Muzeul de Științele Naturii din Suceava, unde se va desfășura atelierul de educație muzeală „Magia plantelor”.

Proiectul se va desfășura în două serii: 3 – 7 iulie și 31 iulie – 4 august 2023, în fiecare zi, în intervalul 9:00 – 12:00. În fiecare serie se pot înscrie maxim 20 de copii cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani.

„În cadrul acestui atelier, copiii vor învăța despre plante și animale de pe mapamond, vor determina tipurile de copaci din parc și  vor presa flori și frunze. Aceste plante le vor folosi pentru realizarea de mici tablouri, brelocuri și semne de carte și vor învăța cum se realizează un ierbar”, transmit reprezentanții muzeului.

Înscrierile se fac la telefon 0230/213775 sau la standul muzeului, precizând numele, vârsta copilului, perioada aleasă și un număr de telefon de contact. Fișa de înscriere și acordul parental se vor completa de părinte în prima zi de atelier. Taxa de participare de 20 lei/copil/săptămână.

Articole Similare

Back to top button