Articole GeneraleComunicate de presaEvenimenteSocialStiriStiri Locale

Reprezentanții IMM-urilor se pot înscrie în proiectul Performanță prin Digitalizare în Regiunea Nord-Est

Camera de Comerț și Industrie Iași organizează miercuri, 24 mai 2023, de la ora 11:00, un eveniment de informare și conștientizare în cadrul proiectului „Performanță prin Digitalizare în Regiunea Nord-Est”, ID 143391. Activitatea se va desfășura la sediul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani, din municipiul Botoșani, str. Dragoș Vodă, Nr. 13.

Proiectul Performanță prin Digitalizare în Regiunea Nord-Est se adresează tuturor IMM-urilor care se confruntă cu o nevoie de formare aplicată a angajaților, managerilor și responsabililor IT, în ceea ce privește implementarea de sisteme digitale.

Participanții vor avea posibilitatea de a beneficia GRATUIT de activități de formare continuă în competențe digitale, pentru a putea utiliza instrumente de gestiune a relației cu clienții / de gestiune a afacerii / de tip cloud, care au devenit indispensabile afacerilor.

Prin acest proiect, Camera de Comerț și Industrie Iași, în calitate de Beneficiar, în parteneriat cu Progemisoft SRL, se implică în susținerea angajatorilor din Regiunea Nord Est, care vor putea să își dezvolte capacitatea de a elabora planuri și strategii pe termen mediu privind instruirea personalului și digitalizarea afacerii, considerând că modelele de business vor suferi o transformare semnificativă în modul de organizare din punct de vedere digital, în care abilitățile angajaților sunt extrem de importante.

Performanță prin Digitalizare în Regiunea Nord-Est” este un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toți, Obiectivul specific 3.12 – Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe / competențe / aptitudini aferente sectoarelor economice / domeniilor identificate conform SNC și SNCDI ale angajaților, Contract de finanțare nr. POCU/860/3/12/143391.

Pentru oferta de cursuri gratuite, înscrieri la eveniment și informații suplimentare, cei interesați sunt invitați să acceseze pagina proiectului: immdigital.ro, e-mail cciasi143391@gmail.com, telefon 0726 704 677.

Articole Similare

Back to top button