Articole GeneraleStiriStiri LocaleStiri Nationale

Plutonierul adjutant Gîm Ovidiu, de la Jandarmeria Suceava, cel mai bun trăgător cu pistolul 7.65 mm din țară

Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava se mândrește cu rezultatul plutonierului adjutant Gîm Ovidiu, care s-a clasat pe primul loc la nivel național, la Campionatul de Tir al Ministerului Afacerilor Interne.

Competiția s-a desfășurat în perioada 9 – 12 mai 2023, la Târgu Mureș, iar reprezentantul Jandarmeriei Suceava a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în urma desfășurării probei cu pistolul calibrul 7.65 mm, categoria individual bărbați.

„Titlul de cel mai bun trăgător la pistolul 7.65 mm. categoria bărbați, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, reprezintă o încununare a mai multor ani de pregătire, în care disciplina și perseverența mi-au fost un adevărat crez ce m-a ghidat spre succes”, declară Plutonier adjutant Gîm Ovidiu.

În total, 174 de sportivi s-au aliniat la startul competiției. 32 de femei și 142 de bărbați din structurile MAI s-au întrecut în cadrul a două manșe desfășurate pe parcursul a două zile. „A concurat cu cei mai buni trăgători din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, aproape 180 de participanți, dar acest lucru nu l-a descurajat, ci l-a ambiționat să demonstreze că atunci când te antrenezi și îți dorești ceva cu adevărat, rezultatele nu întârzie să apară. Te felicităm, Ovidiu, pentru această performanță remarcabilă și îți dorim mult succes în continuare!”, transmite Sergent major Botezatu Roxana Iuliana, purtător de cuvânt al Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava.

Articole Similare

Back to top button