AdministratieArticole GeneraleStiri Locale

Viceprimarul Lucian Harșovschi anunță noi reguli de parcare, pentru realizarea eficientă a curățeniei pe străzile din oraș

Viceprimarul Municipiului Suceava Lucian Harșovschi a anunțat vineri, 28 aprilie 2023, că în perioada următoare se vor implementa noi reguli, pentru realizarea eficientă a curățeniei pe străzile din oraș. Acesta precizează că, săptămânal, în anumite intervale de timp, va fi interzisă parcarea mașinilor pe stradă.

Autoturismele parcate în zonele stabilite în program vor fi ridicate de Poliția Locală, iar proprietarii acestora vor fi sancționați cu amenzi cuprinse între 400 și 1000 de lei, pentru persoane fizice, și 500 – 2500 de lei pentru persoane juridice. „Întrucât numărul mare de mașini parcate pe arterele de circulație îngreunează operațiunile de curățenie, se impune ca măcar o dată pe săptămână străzile să fie eliberate”, transmite viceprimarul.

Municipalitatea dă asigurări că sucevenii vor fi anunțați din timp cu privire la noile reglementări, atât prin intermediul asociațiilor de proprietari, cât și prin panourile informative care vor fi montate.

Articole Similare

Back to top button