AdministratieArticole GeneraleStiri Locale

Primarul Ion Lungu: „Ne dorim ca cetățenii din orașul nostru să beneficieze cât mai repede de un ștrand modern”

Primarul Municipiului Suceava, Ion Lungu, a transmis miercuri, 26 aprilie 2023, că probele la ștrandul Municipal din Ițcani cunt în curs de finalizare.

Obiectivul de agrement cuprinde 3 bazine, cel principal, de 1290 mp, cu două tobogane mari, pentru adulți, unul de 420 mp, pentru copii, care este dotat cu 3 tobogane, și un al treilea, cu apă sărată, având suprafața de 240 mp.

Încălzirea ștrandului se va face cu ajutorul a 84 panouri solare, suplimentate centrale pe gaz metan. Temperatura minimă a apei va fi de minim 24 de grade Celsius. „Se lucrează la înlocuirea conductei de gaz metan de către Delgaz Grid, după care vor fi pornite și centralele pe gaz metan. Astăzi, apa se încălzește de la panourile solare. Dupa finalizarea montării conductei de gaz, va fi asfaltată cu covor asfaltic strada Ștrandului”, precizează Ion Lungu.

Valoarea investiției este de 14.300.000 lei inclusiv TVA.

De asemenea, primarul Sucevei a precizat că, în ședinta din Consiliu Local din 27 aprilie, vor fi propuse următoarele tarife de intrare în ștrand:
– 20 de lei pentru adulți,
– 5 lei pentru copii până la 14 ani,
– 10 lei pentru pensionari.

„Astăzi vom stabili prin comandamentul pe care îl vom avea la fața locului cu constructorii și reprezentanții primăriei ziua când vom da în folosință ștrandul. Ne dorim ca cetățenii din orașul nostru să beneficieze cât mai repede de un ștrand modern”, a adăugat Ion Lungu.

Articole Similare

Back to top button