AdministratieArticole GeneraleStiri Locale

Primarul Ion Lungu: „Sunt optimist că vom găsi soluția legală și financiară să salvăm Casa de Cultură din Suceava”

Primarul Municipiului Suceava, Ion Lungu, a transmis miercuri, 12 aprilie 2023, că a participat la o discuție cu Rodica Brânză, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor. S-au avut în vedere lucrările care se efectuează prin fondurile repartizate de la municipalitate.

„S-au schimbat mochete, sunt în curs de schimbare husele la scaune, s-au montat huse noi pe aproximativ jumătate dintre scaune, s-au montat 6 aparate de aer condiționat de mare capacitate pentru încălzirea scenei și a sălii de spectacole”, precizează primarul referitor la stadiul lucrărilor.

De asemenea, acesta a transmis că fațada clădirii este foarte deteriorată. Ca urmare a infiltrațiilor de apă, cad bucăți de fațadă de pe pereți.

„Al doilea pas pe care vrem să-l facem se referă la un Acord de asociere între Primărie și Casa de cultură pentru finanțarea întocmirii documentației tehnico-economice, expertiză, studiu de fezabilitate pentru reabilitarea pe un proiect european, Casa de cultură fiind o entitate de interes public. Sunt optimist că vom găsi soluția legală și financiară să salvăm Casa de Cultură din Suceava”, transmite Ion Lungu.

Articole Similare

Back to top button