Articole GeneraleStiri Locale

Șase zboruri de pe Aeroportul din Suceava au fost anulate din cauza condițiilor meteo extreme

Din cauza ninsorii abundente, a rafalelor de viscol puternic și a vizibilității reduse, programul de zbor de la Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava a fost afectat pe parcursul zilei de joi, 6 aprilie, unele zboruri neputând fi operate în condiții de siguranță.

Astfel, în prima parte a zilei, echipajele de pe zborurile WIZZ AIR care urmau să decoleze spre Dortmund și la Paris Beauvais au decis anularea curselor aeriene programate.

Ulterior, în contextul condițiilor meteo extreme, conducerea aeroportului a decis închiderea acestuia până la ora 13:00, măsura fiind prelungită până la ora 15:00.

De-a lungul zilei, alte patru zboruri operate de compania aeriană WIZZ AIR au fost anulate – Treviso, Roma, Londra și Bergamo.

Colegii noștri lucrează permanent pentru a menține atât pista de aterizare-decolare curățată, cât și platforma de îmbarcare. Mulțumim pasagerilor pentru înțelegere și rugăm să se mențină legătura cu operatorul aerian, acesta fiind singurul care poate decide anularea și/sau reprogramarea zborurilor. Mulțumim tuturor colegilor noștri pentru munca și efortul depus în aceste zile”, a transmite directorul Aeroportului Internațional de la Suceava, Ioan Măriuța.

Articole Similare

Back to top button