Articole GeneraleComunicate de presaEducatieStiri Locale

Studenții USV cu cele mai bune rezultate vor primi tablete inteligente și stilouri digitale asociate

Reprezentanții Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava au anunțat că în ședința de marți, 28 martie 2023, Consiliul de Administrație al instituției a aprobat achiziționarea și distribuirea de tablete inteligente cu stilou digital asociat, pentru actuali și viitori studenți ai universității.

Astfel, de această bursă specială vor putea beneficia studenții care, în urma concursului de admitere din 2023, vor fi declarați admiși în anul I la studii de licență și care au media la bacalaureat peste 9,00.

În ceea ce îi privește pe actualii studenți ai USV, hotărârea prevede acordarea bursei speciale pentru 15% dintre studenții fiecărei facultăți, înscriși la programe de studii universitare de licență, forma de învățământ cu frecvență, care în anul universitar 2022-2023 se află fie în primul an de studiu (pentru programele de studiu de 3 ani), fie în anul I sau II (pentru studenții de la programele cu durata de 4 ani). Acordarea bursei speciale (tabletă inteligentă cu stilou digital) va fi condiționată de prezența la activitățile didactice în proporție de cel puțin 75% și va ține cont de ordinea mediilor, la finalul anului universitar.

Tabletele vor fi distribuite la cererea studenților, acestea putând fi utilizate pe durata școlarizării la USV.

Articole Similare

Back to top button