Articole GeneraleInterneStiri

Zborurile directe de la Suceava către București și Constanța, lansate ofical de AirConnect

Joi, 16 martie 2023, Camera de Comerț și Industrie Suceava a găzduit evenimentul de lansare a două curse aeriene de pe Aeroportul de la Suceava.

Astfel, compania AirConnect a anunțat oficial zborurile regulate Suceava – București și zborurile estivale Suceava – Constanța. Cursele către București vor fi operate cu cinci frecvențe săptămânale – două în zilele de luni și câte un zbor miercuri, joi și vineri, începând cu data de 27 martie. Pe perioada verii, începând cu data de 22 iunie, din Suceava va decola cursa către Constanța, în fiecare zi de joi.

„Compania aeriană AirConnect s-a născut din dorința de a deservi piața regională din Romania și Europa de sud-est. În acest context, am introdus zboruri atât pe rute care aveau nevoie de frecvențe suplimentare, cum este Suceava – București, cât și zboruri estivale către Constanța, oferind o opțiune de transport rapidă, confortabilă și în siguranță pe litoralul românesc sau către capitală. Sperăm ca ofertele de zbor puse la dispoziție de AirConnect să vina în întâmpinarea nevoilor mediului de business și a locuitorilor din Suceava”, a declarat Tudor Constantinescu, Directorul General al AirConnect.

Suntem încântați să anunțăm un nou operator aerian care a ales Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava! La fel de încântați vor fi și pasagerii din regiunea noastră, care beneficiază astfel de mai multe conexiuni directe, ce răspund cerințelor de mobilitate atât mediului de business, dar și turismului. Conexiunile directe spre capitala țării vor fi mereu o necesitate, iar zborurile care vor fi operate spre Constanța vin și ele ca o soluție extrem de avantajoasă pentru vacanțele pe litoralul românesc. Ne așteptă, astfel, o colaborare frumoasă în viitor, care va contribui semnificativ la dezvoltarea Aeroportului din Suceava”, a menționat Ioan Măriuța, Directorul General al Aeroportului Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava.

Articole Similare

Back to top button