Articole GeneraleComunicate de presaStiriStiri Locale

Clădirea Serviciului de Pașapoarte din Suceava va fi consolidată seismic și renovată

În data de 07 martie 2023, Direcția Generală logistică a organizat, în regim de videoconferință, ședința Consiliului Tehnico-Economic de la nivelul MAI. La întrunire a participat prefectul județului Suceava, Gheorghe Alexandru Moldovan, împreună cu membrii unității de implementare a proiectului Renovare integrată – consolidare seismică și renovare energetică moderată a clădirii în care își desfășoară activitatea Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Suceava.

În cadrul ședinței, prefectul Alexandru Moldovan a susținut oportunitatea și necesitatea aprobării indicatorilor tehnico-economici ai proiectului din cadrul documentației de avizare a lucrărilor de intervenție. Membrii Consiliului Tehnico-Economic au aprobat în unanimitate acești indicatori.

Valoarea investiției este de 6.419.138,11 lei, din care valoarea construcțiilor și montajului (C+M) este de 4.193.301,88 lei.

Obiectivul proiectul presupune consolidarea seismică și renovare energetică moderată a clădirii în care își desfășoară activitatea Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Suceava, situată în strada Petru Rareș, nr. 70 din municipiul Suceava, iar suprafața construită propusă spre reabilitare este de 874 mp.

Articole Similare

Back to top button