Articole GeneraleComunicate de presaSocialStiriStiri Locale

Planul Strategic pentru anul 2023, aprobat de Autoritatea Teritorială de Ordine Publică a Județului Suceava

Luni, 27 februarie 2023, la Biblioteca Municipală „Tudor Flondor” Rădăuți, a avut loc ședința ordinară a Autorității Teritoriale de Ordine Publică a Județului Suceava.

Alături de membrii ATOP, la ședință au participat primarii din municipiul Rădăuți, orașul Solca, comunele Burla, Frătăuții Noi, Frătăuții Vechi, Horodnic de Jos, Horodnic de Sus, Iaslovăț, Marginea, Satu Mare, precum și șefii structurilor de poliție din zonă.

Discuțiile s-au axat pe problema siguranței pe drumurile publice. Au fost abordate subiecte precum amplasarea și semnalizarea trecerilor de pietoni, problema trecerilor la nivel cu calea ferată, amenajarea de sensuri giratorii în intersecțiile aglomerate și situația sistemelor de monitorizare video la nivelul localităților. 

Totodată, a fost discutată necesitatea renovării unor posturi de poliție și a dotării acestora, dar și problema personalului de la nivelul posturilor de poliție.

În cadrul ședinței ATOP a fost analizat și aprobat Planul Strategic pentru anul 2023 cu privire la prioritățile siguranței persoanei și ordinii publice, precum și indicatorii minimali de performanță pentru anul în curs.

Articole Similare

Back to top button