Articole GeneraleComunicate de presaSocialStiriStiri Locale

Tânăr agresiv, prins de patrula de jandarmi, în timp ce fugea de la locul faptei

Luni, 30 ianuarie 2023, membrii unei echipe a Detașamentului de Jandarmi din municipiul Fălticeni, în timpul executării serviciului de patrulare, au întâlnit un bărbat căzut pe partea carosabilă, care le-a relatat că a fost lovit, iar atacatorul a fugit de la locul faptei.

După ce a fost identificat și urmărit, agresorul, un tânăr de 18 ani, domiciliat în comuna Bunești, județul Suceava, a fost prins de unul dintre jandarmi. În urma efectuării controlului corporal, asupra sa a fost găsită o bâtă cu dimensiunea de aproximativ 120 cm.

Bărbatul lovit a fost preluat de o ambulanță și transportat la secția de primiri urgențe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate, prezentând leziuni vizibile la nivelul capului.

Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul comiterii unor fapte susceptibile infracțiunii de „lovire sau alte violențe”, pe care le-au înaintat organelor de urmărire penală, în vederea continuării cercetărilor.

„Dacă aveți nevoie de sprijin, îl puteți solicita celei mai apropiate patrule de jandarmi sau puteți apela numărul unic pentru situații de urgență 112. Noi rămânem la datorie pentru SIGURANȚA dumneavoastră!”, este mesajul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava.

Articole Similare

Back to top button