Articole GeneraleComunicate de presaPoliticStiri

Larisa Blanari a fost aleasă președinte al Organizației Femeilor Social Democrate Suceava

Vineri, 27 ianuarie 2023, în localitatea Frasin au avut loc lucrările Conferinței Județene de alegeri a Organizației Femeilor Social Democrate din Suceava.

În cursa pentru poziția de președinte al OFSD Suceava au participat Mirela Elena Adomnicăi, deputat, și Larisa Blanari, Directorul Casei de Asigurări de Sănătate. În urma votului exprimat de către delegați, Larisa Blanari, care a întrunit un număr de 93 de voturi, fost desemnată să ocupe această funcție, în timp ce Mirela Adomnicăi a obținut 59 de voturi.

Fiind la prima funcție politică din cadrul organizației de femei, Larisa Blanari a declarat că își dorește să consolideze echipa social democratelor și că se bazează în demersul ei și pe sprijinul fostului președinte interimar, deputatul Mirela Adomnicăi.

„Născută în 1979, Larisa Blănari ocupă, începând cu iulie 2022, funcția de director general al Casei de Asigurări de Sănătate Suceava. Dublu licențiată în Litere (germană și română), absolventă a unui masterat în Psihologie politică și leadership în administrație, este de profesie economist, având studii în științe economice”, se arată într-un mesaj publicat de OFSD Suceava.

Anterior, a lucrat ca inspector antifraudă, comisar în cadrul Gărzii Financiare și a fost manager al unor instituții private, având o experiență vastă în sectorul finanțelor. Membru al Organizației Municipale PSD, Larisa Blănari a fost aleasă consilier județean la alegerile din toamna anului 2020.

La conferință au participat 155 de delegate din toate localitățile județului Suceava, dar și alți invitați.

Articole Similare

Back to top button