Articole GeneraleComunicate de presaCulturaEducatieEvenimenteInterne

Au început înscrierile pentru Festivalul de Muzică Ușoară pentru copii și tineri „Voci de îngeri”

Asociația Culturală Romantic Art, în asociere cu Primăria Municipiului Suceava și Consiliul Local Suceava, organizează ediția a VI-a a Festivalului Internațional de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri „Voci de Îngeri”. Evenimentul va avea loc în perioada 31 martie – 2 aprilie 2023, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” din Suceava.

Membri ai juriului vor fi, și în acest an, nume sonore ale muzicii și culturii românești: artiștii Luminița Anghel, Nico Matei și Aurelian Temișan, compozitorii Mihai Alexandru, Viorel Gavrilă și Claudiu Bulete, compozitorul și jurnalistul George Vanvu, de la Radio România Iași, și profesorul de muzică Andrei Morar, director al festivalului.

Festivalul va cuprinde cinci secțiuni de concurs: Secțiunea Soliști, Secțiunea Grupuri mici, Secțiunea Creație, Secțiunea In Memoriam „Marcel Iorga” și Secțiunea „Romantic Art”. Sunt așteptați în competiție concurenți cu vârste cuprinse între 4 și 25 de ani, din toate județele țării și din Republica Moldova.

Înscrierile pentru preselecție au demarat deja, iar lista este deschisă până pe data de 5 martie 2023.

Mai multe detalii pentru înscriere pot fi consultate în regulamentul care se regăsește pe pagina de facebook a festivalului „Voci de Îngeri”: https://www.facebook.com/VocideIngeri.

Evenimentul va fi transmis în direct pe pagina de facebook Radio Iași, pe www.radioiasi.ro. și pe pagina Voci de Îngeri.

Articole Similare

Back to top button