Articole GeneraleSanatateStiri Locale

Șefa Secției de Oncologie de la Suceava, Anca Ababneh Dumitrovici, a fost plasată în arest la domiciliu

Pentru Anca Ababneh Dumitrovici, fosta Șefă a Secției de Oncologie de la Spitalul Județean Suceava, arestată preventiv pentru luare de mită, s-a dispus cercetarea în stare de libertate.

În cursul zilei de 20 ianuarie 2023, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a înaintat Judecătorului propunerea de arestare preventivă a inculpatei, pentru o perioadă de 30 de zile, propunere care a fot admisă.

Anca Ababneh Dumitrovici a contestat decizia Tribunalului Suceava și a solicitat cercetarea în stare de libertate. Magistrații Curții de Apel Suceava i-au dat câștig de cauză în ceea ce privește contestația împotriva măsurii arestării preventive și au dispus plasarea acesteia în arest la domiciliu pentru 25 de zile, între 25 ianuarie și 18 februarie 2023.

 „Înlocuiește măsura arestării preventive luată față de inculpata Ababneh Dumitrovici Anca cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe o perioadă de 25 de zile, începând cu data de 25.01.2023 și până la data de 18.02.2023 inclusiv, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată”, menționează soluția instanței.

Medicul a primit interdicția de a mai profesa pe durata măsurii preventive.

Articole Similare

Back to top button