Articole GeneraleComunicate de presaInterneSanatateStiri Locale

Dr. Dimitrie Siriopol este coordonatorul interimar al Secției de Oncologie de la Spitalul Județean Suceava

Conf. univ. dr. Dimitrie Siriopol, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, a preluat conducerea interimară a Secției de Oncologie din cadrul unității medicale.

Decizia a fost luată în urma reținerii pentru 30 de zile a medicului Anca Ababneh Dumitrovici, care coordona secția. Aceasta a fost acuzată de luare de mită.

Purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Dan Teodorovici, a transmis că „activitatea medicală în cadrul ambulatoriului și secției de Oncologie nu vor avea de suferit”.

„Ca urmare a evenimentelor desfășurate de DGA la nivelul secției de Oncologie a SJU Suceava, ce implică și suspiciuni asupra unui medic din cadrul secției, menționăm că activitatea medicală în cadrul ambulatoriului și secției de Oncologie nu vor avea de suferit, pacienții medicului respectiv fiind redistribuiți celorlalți medici. Referitor la anchetă sau acuzațiile care se aduc, nu avem dreptul să facem declarații. Instituțiile competente vor face acest lucru.”, se arată în comunicatul de presă transmis pe 20 ianuarie de conducerea Spitalului Județean de Urgență Suceava.

Articole Similare

Back to top button