Articole GeneraleComunicate de presaStiri Locale

Pe aeroportul din Suceava sunt preconizate întârzieri, rerutări și anulari ale curselor, luni, 23 ianuarie

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de ceață, valabil luni, 23 ianuarie 2023, în intervalul orar 08:00 – 12:00, în zona joasă a județului Suceava. Este vizată și localitatea Salcea, unde se semnalează local ceață, care determină scăderea vizibilității sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

În acest context, conducerea Aeroportului Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava a precizat că sunt preconizate întârzieri, rerutări și anulari ale curselor programate pe parcursul acestei zile.

„Ne cerem scuze pasagerilor pentru disconfortul creat. Menționăm încă o dată că decizia anulării, reprogramării sau devierii unui zbor spre alt aeroport aparține strict companiei aeriene; de altfel, compania se ocupă de toate formalitățile legate de transport și acomodare ale pasagerilor afectați de întârzieri/anulări/reprogramări ale zborurilor”, a transmis Ioan Măriuța, Director General al aeroportului din Suceava.

De asemenea, acesta a menționat că pasagerii vor fi informați despre posibile modificări și actualizări privind zborurile prin intermediul tuturor mijloacelor disponibile, atât electronice (sms, e-mail, etc.), cât și prin informări la ghișeele check-in și prin sistemul audio din aeroport.

Articole Similare

Back to top button