Articole GeneraleComunicate de presaInterneStiriStiri Locale

Sesiuni suplimentare de examinare pentru obținerea permisului de conducere, în zilele de 14, 21 și 28 ianuarie

Instituția Prefectului județului Suceava a anunțat organizarea de sesiuni suplimentare de examinare pentru obținerea permisului de conducere auto, doar pentru categoria B, în zilele de 14, 21 și 28 ianuarie 2023.

Această hotărâre a fost adoptată în vederea reducerii decalajului existent între momentul susținerii probei teoretice și a celei practice pentru obținerea permisului de conducere. În prezent, între acestea este o distanță de aproximativ 3 luni. În cele trei zile, probele suplimentare vor fi susținute cu patru examinatori din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Autovehiculelor Suceava.

„Pentru cele trei sesiuni suplimentare programate în luna ianuarie a anului curent, programul de examinare va fi 08.00-16.00, iar plecarea se va face din zona Gării Ițcani, instructorii auto fiind rugați a fi prezenți la locul de plecare cu cel puțin 30 de minute înaintea orei la care este programat candidatul în vederea susținerii probei practice”, au anunțat reprezentanții Instituției Prefectului.

Articole Similare

Back to top button