Articole GeneralePoliticSocialStiri Locale

Primarul Ion Lungu, mulțumit de lucrările la baza sportivă tip 1 din Suceava

Primarul Municipiului Suceava, Ion Lungu, a transmis miercuri, 28 decembrie, că se lucrează destul de bine la Baza sportivă tip 1, pentru care sunt prevăzute un teren cu gazon de dimensiuni UEFA, nocturnă și o tribună cu 500 de locuri. În jurul acestui baze, municipalitatea dorește construirea unui nou Stadion.

„Dacă va fi o iarnă blândă, până în vară poate fi finalizată această bază sportivă”, a precizat Ion Lungu.

Primarul a reamintit faptul că autoritățile locale nu neglijează infrastructura pentru sport, având lucrări importante finalizate și în desfășurare. Cel mai amplu proiect este cel al Sălii Polivalente de 5000 de locuri, pentru care au fost finalizate lucrările la amenajarea de șantier. Tot în acest an, a fost modernizată sala de sport de la Liceul cu Program Sportiv Suceava, s-a refăcut suprafața de joc și s-au efectuat reparații capitale la bazinul de înot de la Școala generală nr. 3.

„Am alocat (decontat) în acest an peste un milion de euro la finanțarea activităților sportive, din care am achitat 3.000.000 de lei pentru echipa de handbal masculin și 2.500.000 de la fotbal, pentru Foresta Suceava”, a adăugat primarul Sucevei.

Articole Similare

Back to top button