Articole Generale

Ce nu știai despre cum să obții o poliță RCA mai ieftină – iată aici!

De ce să riști când poți face lucrurile din timp? Polița RCA este obligatorie conform legii. Dacă ai ajuns la termenul maxim de valabilitate a poliței pe care o ai, ai dori să o reînnoiești sau să cauți un alt asigurător, ai ajuns unde trebuie!

Dacă ești interesat să închei o poliță RCA auto trebuie să știi câteva aspecte care te pot ajuta să găsești o variantă mai convenabilă din punct de vedere al prețului:

# Optează pentru RCA online

Online este mai simplu și mai rapid, mai convenabil. Asta pentru că online poți cauta mai multe oferte, alegând prin comparație. O platformă dedicată este Sherlook. Căutarea este simplă, există disponibil și un calculator pentru a calcula care este costul final, astfel încât să nu fii surprins.

Aceeași platformă este utilă atât pentru cei care caută RCA online, cât și pentru cei care caută oferte la abonamente de telefonie sau internet. Detalii în pagina oficială.

# Alege fără decontare directă

Este un risc asumat, dar care îți scade din costul plătit pentru polița în cauză. Pare să fie un compromis făcut potrivit pentru cei care încheie polița RCA pe o perioadă mai scurtă de timp. Ideal ar fi tot timpul să fim vigilenți și să nu producem accidente, nici măcar cele minore. Însă știm cu toții că nu este vorba de responsabilitatea individuală ca șofer, ci și de cum se comportă ceilalți participanți la trafic. Evenimente rutiere se pot întâmpla, din păcate, din cauze diverse.

De altfel comportamentul unui șofer în trafic și istoricul său din acest punct de vedere vor conta destul de mult la integrarea sa într-o anumită clasă de risc. Nu faci accidente, costul poliței va fi mereu unul mai bun. Pentru cei care nu un istoric de accidente produse ajung să fie încadrați în  clasa celor pentru care asigurătorul oferă maximă reducere.

# RCA valabil un an – preț mai mare, dar mai convenabil

Cum vine asta? Poate că ai mai auzit de zicala: mai mult este mai bine. Ei bine, se aplică și în acest caz, când vorbim despre valabilitatea unei polițe RCA. Cu cât perioada aceasta este mai mică, cu atât prețul este mai mare. Astfel încât ajungi la concluzia că este mai convenabil să alegi din start pe cea valabilă 12 luni.

Înainte de a te decide cu ce asigurător semnezi cere estimare de preț. Dacă faci asta online, calculează simplu și rapid și vei vedea diferențele de costuri.

Nu în cele din urmăm merită să amintim că asigurătorii taxează mai mult pe șoferii de până în 35 de ani. Nu este o discriminare, ci conform statisticilor șoferii cu vârstă de până la 35 de ani sunt mai predispuși să producă accidente. Așadar un șofer cu mai multă experiență de viață, la propriu, va fi mai avantajat la costul poliței RCA. Cu toate acestea, polița RCA se va încheia pe numele celui care conduce mașina propriu-zis.

Costurile RCA-ului sunt similare de la o firmă de asigurări la alta, dar e bine să le știi. Le afli pe toate în același loc, la sherlook.ro.

Contact: info@sherlook.ro

Articole Similare

Back to top button