Articole GeneraleStiriStiri Locale

Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce a căzut într-o groapă de 6 metri în Suceava

Un bărbat în vârstă de 59 de ani a ajuns marți, 13 decembrie, în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, după ce a căzut într-o groapă de aproximativ 6 metri adâncime, în zona străzii Mărăști din oraș.

La fața locului unde s-a petrecut incidentul a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava, alături de o ambulanță SMURD B2 și două autospeciale ale pompierilor militari de la Detașamentul Suceava. Bărbatul a fost extras de pompieri cu ajutorul echipamentelor specifice și predat echipajului SAJ în stare de semiconștiență.

Dr. Dan Teodorovici, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Județean Suceava a transmis că „pacientul a ajuns la UPU în stare gravă, comatos, fiind politraumatizat și prezentând traumatism cranio-cerebral grav cu multiple fracturi, contuzii hemoragice, hematom subdural, traumatism toracic cu fracturi multiple, contuzii pulmonare, contuzie abdominală, traumatism important la nivelul coloanei vertebrale dorsale”. După finalizarea investigațiilor, a fost internat pe secția de neurochirurgie și dus direct la sala de operație. Prognosticul medicilor în acest caz este, pentru moment, rezervat.

Articole Similare

Back to top button