Articole GeneraleStiriStiri Locale

Un bărbat a fost înjunghiat în parcarea unui restaurant din zona centrală a Sucevei

În cursul zilei de marți, 29 noiembrie, în jurul orei 13:20, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la o agresiune petrecută în parcarea restaurantului Bucovina, aflat în zona centrală a municipiului Suceava.

Conform informațiilor transmise de polițiști, s-a constatat faptul că un tânăr în vârstă de 23 de ani din municipiul Botoșani, care anterior se adresase restaurantului pentru a se angaja și a fost refuzat, s-a prezentat astăzi, în jurul orei 13:15 la unitatea economică, având un comportament recalcitrant la adresa angajaților.

Un client de 38 de ani, din orașul Cajvana, care se afla la o masă, în restaurant, a intervenit pentru a-l calma și l-a scos afară pe agresor, moment în care acesta a devenit violent fizic. A scos un cuțit și a aplicat mai multe lovituri clientului în vârstă de 38 de ani, provocându-i mai multe leziuni prin înjunghiere. Bărbatul a fost transportat la unitate medicală, unde s-a constatat preliminar că leziunile au fost de natură a pune în primejdie viața victimei.

Despre starea pacientului a vorbit dr. Dan Teodorovici, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava:

„Agresorul a fost identificat la fața locului, a fost încătușat și preluat în custodie de polițiști fără incidente, fiind transportat la sediul Poliției Municipiului Suceava pentru audieri.

De asemenea, în cadrul activităților de cercetare a locului faptei a fost identificat și cuțitul folosit la agresiune, urmând a fi completat și consolidat probatoriul și a se dispune măsuri procesuale”, a transmis Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Cauza a fost preluată de către Serviciul de Investigații Criminale al IPJ Suceava, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. S-a întocmit dosar penal, urmând a se stabili cu exactitate toate circumstanțele producerii evenimentului și a se dispune măsuri procesuale față de autor.

Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava:

Articole Similare

Back to top button