Articole GeneraleStiri Locale

Lucrările de modernizare a bazinului de înot de la Școala generală nr. 3 Suceava se află în faza de finalizare

Primarul Municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat miercuri, 23 noiembrie 2022, că lucrările de modernizare a bazinului de înot de la Școala generală nr. 3 Suceava se află în faza de finalizare.

„S-a consolidat structura de rezistență a bazinului, s-a placat din nou cu gresie, s-a înlocuit instalația de schimbătoare de căldură pentru încălzirea apei în bazin”, a explicat primarul Ion Lungu în legătură cu lucrările realizate. Pentru acest proiect, municipalitatea suceveană a alocat fonduri în valoare de 1.100.000 lei.

Ion Lungu a precizat, de asemenea, că ultima reparație capitală a acestui obiectiv s-a desfășurat în anul 2007: „Este a doua reparație capitală pe care o fac la bazin de când sunt primar, ultima reparație capitală s-a făcut în urmă cu 15 ani”.

Bazinul de înot, modernizat, va fi dat în funcțiune pe data de 6 decembrie 2022. „Sunt convins că este așteptată punerea în funcțiune a bazinului atât de către înotătorii care practică sport de performanță, cât și de către amatori, care practică înotul ca mijloc de relaxare”, a adăugat edilul.

Articole Similare

Back to top button