Articole GeneraleComunicate de presaPoliticStiri Locale

Tineretul Social Democrat Suceava și-a ales reprezentanții, în cadrul taberei de pregătire desfășurate la Sucevița

În perioada 18-19 noiembrie, la Sucevița, s-a desfășurat tabăra de pregătire politică a Tineretului Social Democrat Suceava. Organizatorii transmit că la eveniment au fost prezenți peste 150 de delegați din întregul județ.

Totodată, în aceste zile au avut loc și alegerile interne ale Organizației Județene TSD Suceava. În funcția de președinte al TSD Suceava a fost reconfirmat deputatul sucevean Gheorghe Șoldan. Funcția de prim-vicepreședinte i-a revenit consilierului județean Cătălin Fediuc, iar pentru posturile de vicepreședinți au fost aleși Iulian Darabă, Claudiu Cozianu, Alexandru Muntianu, Alexandru Cost, Nejnec Daniel Andrei și Leșinschi Iustinian.

La activitățile din 18 și 19 noiembrie au fost prezenți președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, deputații Eugen Bejinariu și Vlad Popescu Piedone, subprefecții Ioan-Cristian Șologon și Florin Sinescu, consilierii județeni Gheorghe Iacob, Cristian Boberschi și primarul comunei Sucevița, Dorin Ioan Pînzar.

„În cele două zile ale taberei de pregătire politică a TSD s-a discutat despre strategia de dezvoltare a organizației de tineret, participanții stabilindu-și ca deziderat politic înființarea de organizații locale în fiecare comună a județului Suceava. Totodată s-au stabilit anumite criterii de selecție ale resursei umane, Organizația Județeană a TSD Suceava militând pentru atragerea unor membri care dovedesc implicare socială, profesionalism și deschidere către valorile social-democrate”, se arată în comunicatul transmis de departamentul de comunicare al PSD Suceava.

„Căutăm adevărați lideri care pot schimba în bine societatea prin propriul exemplu și care, la rândul lor, pot inspira alți oameni să adere la valorile social-democrației, valori care, până în momentul de față, s-au dovedit a fi cele mai potrivite pentru români și România”, a declarat președintele TSD Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan.

Articole Similare

Back to top button