Articole GeneraleEducatieStiri Locale

Lucrările la Centrul de Tineret din Siret se apropie de final

Lucrările care de desfășoară în această perioadă la Centrul de Tineret din Siret, situat pe strada Mihai Teliman, se apropie de final.

Primarul orașului Siret, Adrian Popoiu, a anunțat că ultimele aspecte care mai trebuie finalizate la această investiție sunt execuția branșamentelor, pentru care autoritățile depind de furnizorii de gaz și de energie electrică, montarea centralei termice și testarea acesteia, furnizarea dotărilor (mobilier și echipamente IT), precum și alte lucrări minore.

Clădirea Centrului de Tineret va găzdui permanent biblioteca orășenească, dar, mai mult decât atât, va servi și multor activități organizate cu tinerii, cu voluntarii din comunitate sau cadrele didactice.

„Spațiile sunt luminoase, generoase, iar dotările multimedia vor atrage cu siguranță tinerii către activitățile de socializare sau educative organizate în acest centru. Recepția va avea loc în curând, iar tinerii noștri se vor bucura de un spațiu primitor, modern, special conceput pentru ei”, a transmis primarul Adrian Popoiu.

Articole Similare

Back to top button