Articole GeneraleComunicate de presa

Ambalaje diverse pentru firme de catering de la furnizorul Snick Ambalaje

Piața ambalajelor de unică folosință este destul de diversă, iar în ultimii ani a luat o amploare destul de mare. Explicația este simplă. Tot mai multe afaceri din industria Horeca au implementat serviciul de delivery, un serviciu ce a prins foarte bine la public. Mulți antreprenori și-au salvat afacerile de faliment încă din perioada pandemiei când oamenii au început să comande tot mai mult mâncare la domiciliu. Din cauza faptului că nu puteau ieși din casă din cauza restricțiilor au apelat la astfel de servicii pe care restaurantele le ofereau.

Chiar și în momentul de față, serviciul de delivery joacă un rol extrem de important și oamenii apelează zi de zi la acesta. În acest context, ambalajele de unică folosință nu pot lipsi, fiind piesele de rezistență. Desigur că se folosesc și ambalaje diverse pentru firme de catering care și acestea la rândul lor au luat o amploare destul de mare.

Cât de importante sunt ambalajele de unică folosință?

Ambalajele de unică folosință joacă un rol extrem de important în industria Horeca. Poate că înainte nu erau atât de importante, având în vedere că toate erau din plastic și arătau cam la fel. Acum, cerințele sunt cu totul altele, mai ales de când plasticul a fost interzis. Poluarea a ajuns deja la cote maxime, plasticul fiind unul din principalii factori nocivi atât pentru mediul înconjurător cât și pentru sănătatea noastră.

Ambalajele la bază au rolul de a servi un preparat sau o băutură la pachet. Dincolo de acest prim lucru, astfel de produse vin și cu alte beneficii în vremurile actuale.

Dacă înainte nu i se acorda o importanță atât de mare, iată că acum sunt cele care fac balanța între o calitate excelentă sau precară a unui produs. Cu cât ambalajele sunt mai calitative, cu atât conținutul va fi mult mai bun.

Să luăm ca și exemplu serviciul de delivery. Oamenii care comandă mâncare direct la domiciliu au anumite așteptări: mâncarea să ajungă la ușă în cel mai scurt timp, să fie gustoasă, caldă sau rece în funcție de preparat, să nu fie vărsată prin pungă sau amestecată. Dacă toate aceste criterii sunt îndeplinite, există toate șansele să devină client fidel restaurantului respectiv.

În schimb, dacă mâncarea a ajuns într-o stare deplorabilă din cauza ambalajelor de proastă calitate, unde temperatura optimă nu s-a păstrat, fiind și amestecată sau vărsată prin pungă, va fi unul dintre clienții care va face reclamații.

Iată deci cât de importantă este alegerea ambalajelor de unică folosință. Acestea trebuie să fie din materiale rezistente ce protejează conținutul, să fie alese în funcție de gramajul mâncării. Este de preferat de asemenea să aibă și logo-ul firmei.

Snick Ambalaje – furnizor de ambalaje biodegradabile

Snick Ambalaje este un furnizor de încredere pentru multe afaceri din industria Horeca. Vine cu o gamă foarte largă de produse de calitate superioară, realizate din materiale eco friendly, ideale pentru această industrie. Nu sunt din plastic, ci din materiale precum: trestie, palmier, lemn, carton, hârtie. Acestea pot fi de asemenea personalizate în funcție de preferințele clienților. Pentru mai multe detalii intra pe site și vezi cu ce oferte vine Snick Ambalaje.

Date de contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău, România comenzi@snick-ambalaje.com

Articole Similare

Back to top button