Comunicate de presa

AutoDelRulate vă ajută să vă găsiți mașina mult dorită, din parc auto rulate cu zeci de oferte

Multă lumea încă preferă, dacă are de ales, să cumpere autovehicule la mâna a doua. Publicul este mai educat și mai cunoscător ca oricând despre avantajele autovehiculelor rulate. Vorbim mai întâi de toate de avantajul pe care îl au din punct de vedere financiar. Mai apoi este vorba și de experiență mulțumitoare, de funcționalitate și estetică.

Mai accesibile din toate punctele de vedere, autovehiculele la mâna a doua vin însă la pachet cu teama că achiziția nu este una sigură. Alegem sau nu intermediarii auto? Preferăm ajutorul celor care fac asta ca meserie? Dacă vorbim despre reprezentanții AutoDelRulate cu siguranță că răspunsul este da. Dealer auto cu experiență, cunoscut pe piața locală suceveană, AutoDelRulate își propune să ofere celor interesați o experiență completă. Iată despre ce este vorba.

Parc auto generos, cu oferte variate, de unde puteți pleca imediat cu mașina dorită

Pentru cei care nu știu încă, AutoDelRulate deține un parc auto rulate cu zeci de oferte. Sunt incluse unele dintre cele mai apreciate și căutate mărci auto. De la unele dintre cele mai accesibile și până la cele de lux, de la Dacia la Jaguar, aici doritiorii au de unde alege ce este pe placul lor, dar și ce se încadrează în bugetul disponibil.

Căutările în privința mașinii dorite pot dura uneori și luni bune. Pare greu de găsit acea mașină în care să aveți încredere că funcțional, dar și estetic își merită banii și în final, dacă aceste pretenții vă sunt satisfăcute, să aibă și prețul convenabil. Căutați online! În cadrul platformei AutoDelRulate aveți posibilitatea de a căuta mașina dorită din stocul existent la acest dealer. Filtrul activ din pagină vă ajută să ajungeți la rezultatul dorit în câteva secunde. Notați producătorul și modelul auto, anul de fabricație și imediat aveți și lista de opțiuni afișată.

Servicii complete, pentru ca experiență voastră aici să fie de 5 stele

Într-un top al calității serviciilor prestate vă doriți să acordați 5 stele celor cu care ați colaborat în privința tranzacțiilor auto? Ei bine AutoDelRulate vă creează contextul potrivit pentru asta. Veți descoperi aici servicii complexe și conexe celor de vânzare/cumpărare autovehicul. Astfel, de la aceeași sursă puteți solicita finanțare auto, înregistrare în programul Rabla, puteți realiza ITP-ul de asemenea.

Pentru cei cu gusturi mai sofisticate care nu reușesc să își găsească ceva pe placul lor, din flota existentă, AutoDelRulate poate aduce mașina dorită, la comandă. Acest serviciu implică de asemenea pregătirea și verificarea tehnică și estetică a mașinii ce va urma să ajungă la proprietar. În plus, pentru a vă convinge pe deplin de alegerea făcută, puteți solicita și un test drive. Este gratuit și necesită programare în prealabil.

Pentru cei interesați, AutoDelRulate are sediu în Suceava, showroom situat pe bulevardul Sofia Vicoveanca. Programați o vizită și un test drive și veți fi mai convinși ca niciodată să alegeți mașina mult dorită de aici.

Contact:

 Bulevardul Iuliu Maniu nr.273-279

 Bulevardul Sofia Vicoveanca nr.52

 0374 006 006 contact@autodel.ro

Articole Similare

Back to top button