Articole GeneraleComunicate de presaPoliticStiri Locale

Primarul Ion Lungu, prezent la Forumul Cooperării descentralizate româno-franceze

Primarul Municipiului Suceava, Ion Lungu, participă în aceste zile la Forumul Cooperării descentralizate româno-franceze. Evenimentul, ajuns la a șasea ediție, se desfășoară la Poiana Brașov, în perioada 3-5 noiembrie 2022.

Ion Lungu este reprezentantul Asociației Municipiilor din România la forum. Alături de el, mai participă Czeke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Secretarul de stat în Ministerul Afacerelor Externe Daniela Gîtman, Simona Bucura Oprescu, președintele Comisiei de Administrație publică din Camera Deputaților și Excelența Sa, Laurence Auer, Ambasadorul Franței în România. De asemenea, la eveniment sunt prezenți aleși locali din România, Franța și Republica Moldova.

„Am reprezentat Asociația Municipiilor din România, am transmis participanților salutul și aprecierea asociației noastre pentru acest eveniment. Am prezentat punctul de vedere al municipiului Suceava la temele care sunt pe ordinea de zi:

  • Gestionarea refugiaților ucraineni
  • Pactul verde european
  • Planul Național de Redresare și Reziliență

Sunt convins ca acest forum va răspunde multiplelor probleme care vor fi ridicate de participanți”, a transmis primarul Ion Lungu.

Articole Similare

Back to top button