Articole GeneraleComunicate de presaCulturaEducatieEvenimenteStiri Locale

Sâmbăta aceasta, la Suceava, va avea loc evenimentul TEDxAreni – În căutarea autenticității

Sâmbătă, 1 octombrie 2022, începând cu ora 17:00, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” din Suceava se va desfășura prima ediție cu prezență fizică a evenimentului TEDxAreni. 

Tema principală în jurul căreia se concentrează conferința din această săptămână este „În căutarea autenticității”. „Dan Negru, Alex Nedea, Mihaela Nabăr, Bogdan Rădulescu, Daniela Zeca-Buzura, Horațiu Silviu-Ilea și Ancuța Bodnar sunt cei șapte speakeri care vor urca pe scena teatrului municipal și vor împărtăși cu publicul sucevean ideile și experiențele lor valoroase”, transmit organizatorii evenimentului.

Pe lângă speakeri, la TEDxAreni 2022 vor fi prezenți și A-C Leonte și O X A, care vor susține momente artistice muzicale. Prezentatoarea evenimentului va fi Ștefania Cîrcu, tânără actriță originară din Suceava, cunoscută în special pentru momentele ei de satiră din cadrul emisiunii Starea Nației. 

„Doar câteva zile ne mai despart de prima ediție în format fizic TEDxAreni și acest lucru mă bucură enorm. Echipa noastră a muncit foarte mult la acest eveniment și suntem pregătiți să primim spectatorii așa cum se cuvine.“, declară Ștefan Derscariu, curatorul TEDxAreni.

La realizarea cu succes a proiectului au participat partenerii organizatorilor, Assist Software, Global Design, Iulius Mall Suceava, Rock Fm, Trutzi, VivaFm, Le District Marquee, Arinvest, Teatrul Municipal „Matei Vișniec”, Darex Auto, Palo Santo, Lapterra și Kimpolung.

Toate tipurile de biletele disponibile pentru eveniment sunt epuizate. De la anunțarea primelor detalii, au fost lansate partru serii de bilete, cu prețuri cuprinse între 50 și 200 de lei, fiecare serie fiind epuizată în mai puțin de 24 de ore de când a devenit disponibilă.

Mai multe informații despre eveniment pot fi aflate urmărind pagina de Facebook (https://www.facebook.com/TEDxAreni), Instagram (https://www.instagram.com/tedxareni/) și site-ul oficial https://www.tedxareni.com/.

Despre TED

TED este o organizaţie non-profit devotată Ideilor Demne de Răspândit (Ideas Worth Spreading), de regulă sub forma unor discursuri scurte, puternice, livrate de gânditorii de top ai prezentului.

Despre TEDx, x = eveniment organizat independent

În spiritul ideilor care merită să fie împărtășite, TEDx este un program de evenimente locale, organizate independent, care reunesc oamenii din respectivele comunități, pentru a trăi împreună o experienţă asemănătoare TED.

Articole Similare

Back to top button