Articole Generale

Târgul Roadelor de Toamnă, între 26 și 30 septembrie, la showroom-ul Învie Tradiția

Începând cu 26 septembrie, și până pe 30 septembrie, Învie Tradiția îi așteaptă cu bunătăți gata puse în borcane și borcănașe pe toți cei care trec pragul showroom-ului din București. Aici, adunate la un loc, se găsesc toate delicatesele care ne aduc aminte de copilărie, numai bune de gustat, de dăruit sau de luat acasă.

Organizatorii Târgului Roadelor de Toamnă se laudă cu zeci de feluri de gemuri și de dulceață, de cele preparate din mure și căpșuni, până la cele de gutui. Nu lipsesc murăturile făcute de gospodinele din Neamț: castraveți, conopidă, varză, gogonele, pepene murat. Iar printre atracțiile principale se numără cozonacii moldovenești!

„Am pregătit pachete de dulce sau picant, de zacuscă și murături, perfecte pentru orice pofte și preferințe. Știm cu toții că zacusca este mereu cel mai bun aperitiv și se mănâncă musai direct din borcan, murăturile crocante merg cu orice fel principal, friptura este mai bună cu hrean, iar dulcețurile îți înnobilează clătitele și gogoșile. Încă una? Încă una!”, ne spun reprezentanții Învie Tradiția.

Cei care își doresc să se bucure de savoarea preparatelor din copilărie, preparate în mod autentic, sunt așteptați în showroom-ul Învie Tradiția din București, strada Mihai Eminescu, nr. 142, cu gustări pentru toate gusturile. Intrarea este liberă.

Învie Tradiția este un proiect național de susținere a meșterilor populari și de conservare a meșteșugului, prin documentarea și promovarea artei populare, încă prezentă în principalele zone etnografice ale României.

Articole Similare

Back to top button