AStazi in sport cu Doru PopoviciSPORT

AStăzi în sport | TENIS, LAVER CUP, LONDRA

ZIUA RETRAGERII ZEULUI FEDERER

Astăzi este o zi trist-istorică pentru iubitorii tenisului: cea în care legenda Roger Federer joacă probabil ultimul său meci (semi)oficial, în cadrul competiției-spectacol Laver Cup care se desfășoară, desigur, pe arena O2 din Londra, de azi pînă duminică. Acest turneu demonstrativ aduce de o parte a fileului Europa, iar de cealaltă Restul Lumii.

Nu cunosc regulamentul turneului, nu știu dacă se promovează în tururile superioare ca în turneele „normale”, dar presupun că doar se contabilizează ca la fotbal, pe tabela de marcaj, mai ales că echipele sunt alcătuite din cîte… 7 jucători!

Întregul turneu poate fi văzut pe Eurosport 1. Programul primei zile este următorul: de la ora 15:00, Casper Ruud – Jack Sock, urmat de meciul Stefanos Tsitsipas – Diego Schwartzman. Sesiunea de seară începe la ora 21 cu ultimul meci de simplu al zilei, Andy Murray – Alex de Minaur, urmat de evenimentul așteptat de toată planeta: meciul de dublu în care de o parte a fileului se vor afla Roger Federer și Rafael Nadal, adversarii lor fiind Jack Sock și Frances Tiafoe. Nole Djokovic nu joacă azi, însă programul zilelor următoare încă nu a fost afișat.

Articole Similare

Back to top button