SPORT

Pronosticuri pariuri sportive – FC Voluntari vs U Cluj România în Superliga! Pe cine pariezi?

Scurtă descriere

Dacă vrei să devii parior însă ești la început și nu știi mare lucru despre campionatele de fotbal, indicat este să te informezi înainte de a paria pe un meci.

Dacă preferi meciurile care se joacă pe teritoriul României, atunci te va interesa ce înseamnă spre exemplu SuperLiga.

SuperLiga este o competiție profesionistă în cluburile de fotbal. Aceasta a fost fondată în anul 1909 însă din anul 1932 până în 2006 a fost cunoscută sub numele de Divizia A. Apoi, până în prezent sub numele de Liga I. SuperLiga se află acum pe locul 25 în clasamentul coeficienților UEFA.

Totodată, în acest sezon, liga este formată din 16 echipe. Acestea joacă câte 30 de meciuri de fiecare și în funcție de poziția acestora în clasamentul din sezon vor intra în play-off-ul pentru titlu sau play-out-ul pentru retrogradare. De menționat că sezoanele durează din luna iulie până în mai.

FC Voluntari vs U Cluj România în Superliga

În data de 26.08.2022 FC Voluntari și U Cluj se înfruntă în a șaptea etapă a Superligii României. În pagina de la Ponturi Fotbal vei găsi mai multe detalii referitoare la acest meci, în cazul în care vrei să pariezi.

Totuși trebuie să știi că acesta va fi arbitrat la centru de Cojocaru.

Deschide un cont la o casă de pariuri de pe ponturi-fotbal.com și încinge atmosfera

Dacă vorbim despre pronosticuri pariuri sportive, în pagina ponturi-fotbal.com vei găsi detalii despre fiecare echipă în parte.

FC Voluntari spre exemplu a jucat sezonul trecut în play-off însă în această ediție are nevoie de niște transferuri dacă vor să ajungă la performanță. FC Voluntari este pe locul 11 în clasament, cu șapte puncte din șase meciuri. În prima lor etapă a învins Petrolul în deplasare. A doua lor victorie a fost obținută în teren atunci când a învins UTA cu 3-0. Deși Ciobotariu a declarat că își dorește foarte mult să repete performanța din sezonul trecut, însă acum obiectivul lor principal este de a se salva de la retrogradare.

Cât despre U Cluj, echipa este clasată pe penultimul loc, asta pentru că din șase meciuri a reușit un egal în deplasare cu FCSB, dar și un egal în propriul teren cu Universitatea Craiova. Acestea au avut loc în prima etapă de joc.

Nu putem spune că a avut prea mare noroc cu nouă goluri primite și patru marcate. După eșecul cu Sepsi, U Cluj a renunțat la serviciile lui Erik Lincar.

Dacă vorbim despre statistica acestor 2 echipe, FC Voluntari și U Cluj nu s-au mai înfruntat în meciuri directe.

Ca și echipe probabile la FC Voluntari s-ar putea ca Popa să fie Portar, Ricardinho, Matricardi, Armas fundași, Costin, Meleke, Droppa, Vlad mijlocași, iar Florea, Nemec și Lope atacanți.

În pagina ponturi-fotbal.com vei găsi și cealaltă echipă probabilă de la U Cluj.

Cote pariuri

Unele dintre cele mai renumite case de pariuri ce sunt licențiate propun câteva cote pentru victoria ambelor echipe.

Cert este că ambele suferă în acest sezon însă după anumite statistici U Cluj este mai afectată. Se pare că FC Voluntari are mai mari șanse de câștig, însă trebuie luată în calcul și o marjă de siguranță.

Astfel de analize mai detaliate despre meciuri atât din SuperLiga România cât și din alte state, pot fi găsite pe ponturi-fotbal.com. Această platformă este menită să vină în ajutorul celor care iubesc fotbalul și nu numai. Pentru cei începători cât și pentru cei cu experiență în fotbal dar și în pariuri sportive, platforma vine cu unele dintre cele mai renumite case de pariuri din România.

Date de contact:

contact@ponturisipariuri.com

Articole Similare

Back to top button