Articole GeneraleSanatateSocialStiri Locale

Medicul Alexandru Calancea a semnat contractul de management al Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat miercuri, 24 august 2022, semnarea, alături de medicul Alexandru Calancea, a contractului de management al Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

Astfel, ca urmare a finalizării concursului desfășurat pe 8 august 2022, dr. Alexandru Calancea a rămas la conducerea unității medicale. Contractul este valabil începând de pe 24 august 2022, pe o perioadă de 4 ani.

„Pe perioada mandatului sunt prevăzute o serie de obiective ce urmează a se desfășura pe termen scurt, mediu și lung, în centrul tuturor activităților fiind pacientul. Se are în vedere intensificarea activații la Spitalul Județean, accesând fonduri guvernamentale și europene, înființarea de noi specialități, derularea procedurilor de transformare a spitalului în spital clinic. Așteptăm ca în perioada următoare, periodic, prin Consiliul de Administrație sau direct, să fie făcute informări cu privire la activitatea spitalului”, a transmis Gheorghe Flutur.

Articole Similare

Back to top button