Articole GeneraleComunicate de presaCulturaEvenimenteStiri Locale

În perioada 26-28 august, la Fundu Moldovei, are loc prima ediție a festivalului AMESTEC

Un nou festival muzical va avea loc în perioada 26-28 august 2022 în inima Bucovinei. Evenimentul este organizat sub egida AMESTEC, un concept care reunește mai multe manifestări artistice, gastronomice și nu numai.

La finalul lunii august, satul Deluț din comuna Fundu Moldovei va fi gazda festivalului ce dorește să reunească artiști muzicali, dar și producători locali din Bucovina, un mix ideal pentru o poveste de succes dedicată în special tinerilor.

„AMESTEC este despre spontaneitate, prietenie, muzică bună dar, mai ales, despre timp de calitate. Conceptul a pornit în anul 2014, la inițiativa unui grup de prieteni, colegi de facultate, urmat de o serie de petreceri cu acest nume, organizate în cadru restrâns. După 8 ani, am decis să împărtășim conceptul cu toți cei care sunt dornici să cunoască ce înseamnă meleagurile bucovinene și energia acestui loc. În perioada 26 – 28 august 2022 ne „amestecăm”, dar de această dată la scară mult mai mare. Comuna Fundu Moldovei, sat Deluț, va fi gazda acestui eveniment cu muzică, oameni, gusturi, tradiții, într-o zonă absolut minunată din inima Bucovinei”, a transmis Călin Popovici, directorul festivalului.

Conform inițiatorilor conceptul AMESTEC, acesta are ca scop promovarea zonei, dar și susținerea producătorilor, artiștilor locali, prin cooptarea acestora în cadrul evenimentului. „De la acorduri de instrumente live până la muzica electronică, de la activități de relaxare la momente interactive, toate susținute cu bucate alese gata să-ți încânte papilele gustative și să-ți ofere energia necesară petrecerii unui weekend memorabil în frumoasa Bucovină. Munții și codrul ne vor fi paznici și luna va veghea asupra noastră timp de două nopți albe, exact ca-n studenție! Nu suntem egoiști, de aceea, te invităm să petreci alături de noi cu mâncare la ceaun, DJ, baloți de fân și ce mai găsim prin ogradă, ca să ai probabil cele mai tari experiențe de povestit la bere cu prietenii!”, au mai transmis organizatorii în legătură cu evenimentul muzical și gastronomic din inima Bucovinei.

PROGRAM

Vineri, 26 august: STONE AGE NERDS, ZENTONE, MADLIQUID, SPZ, SPZ + ALEXANDRA DROBOTA, DJ MIDS, SINO, FILIPASH, IONUȚ ANDREI, RUBIO b2b SINO

Sâmbătă, 27 august: DJ MIDS, DJ FOG (UA), ZENTONE & RAVE, SINO DJ, CHIRIBAW, SPZ, RUBIO, IONUȚ ANDREI, FILIPASH, DARIUS, STONE AGE NERDS, DJ MIDS, DJ FOG (UA), ZENTONE.

Detaliile referitoare la program, artiști și producători locali, precum și la modalitatea de desfășurare a evenimentului sunt disponibile pe website-ul festivalului – https://www.amestec-fest.com/. Biletele pot fi achiziționate online, iar accesul la eveniment se face conform reglementărilor în vigoare.

Prima ediție a acestui festival este organizată de echipa FMedia Co, în colaborare cu Deluț Product, cu sprijinul Primăriei Fundu Moldovei, Heineken, Aqua Carpatica, YXS Avalana, LOGICTRANS, Atelier 2B. Arhitect și alături de partenerii locali, Chalet Deluț, Pensiunea Deluț, Casa Vânătorului, Pensiunea Roata Timpului, Chalet Mugure de brad, Camping De Vuurplaats, Liane Boutique Hotel.

Articole Similare

Back to top button