Articole GeneraleSanatateStiriStiri Locale

Dr. Alexandru Calancea rămâne la conducerea Spitalului Județean Suceava, după ce a câștigat concursul pentru funcția manager al unității medicale

Dr. Alexandru Calancea se va afla în continuare la conducerea Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, după ce a obținut cel mai mare punctaj în cadrul concursului pentru ocuparea funcției de manager al unității medicale.

Medicul cardiolog a obținut o medie finală de 9,57, cu 9,43 puncte pentru prezentarea proiectului de management și 9,71 puncte în cadrul probei de evaluare a abilităților manageriale. Contracandidatul său, avocatul Traian Andronachi, fost manager al Spitalului din Rădăuți, a fost notat de comisia de concurs cu 8,32 pentru proiectul de management și 8,66 pentru abilitățile de management, cu un punctaj final de 8,49.

Din comisia de concurs au făcut parte președintele consiliului de administrație al Spitalului Județean Suceava, consilierul județean Ioan Bădeliță, alături de conf. univ. dr. Andrei Ștefan Neștian, directorul Departamentului de Management, Marketing și Administrarea Afacerilor de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, și managerul Institutului Regional de Gastroenterologie – Hepatologie „Prof. Dr. Octavian Fodor” din Cluj-Napoca, dr. Mihai Mleșnițe.

Rezultatele concursului desfășurat luni, 8 august 2022, au fost publicate pe site-ul Spitalului Județean Suceava în dimineața zilei următoare.

Articole Similare

Back to top button