AStazi in sport cu Doru PopoviciSPORT

AStăzi în sport – FOTBAL, CONFERENCE LEAGUE

3 TURME DE MAIMUȚE

Bandele de neisprăviți porecliți fotbaliști, constituite în 3 turme purtând și ele porecla de echipe, au reușit să înveselească din nou întregul continent prin prestațiile lor de stand-up comedy, poreclite la rândul lor meciuri!

Campioana țării, grupul infracțional CFR Cluj, a reușit să smulgă un egal nul (maimuțele băgându-și adânc dosurile în fundul porții!) în fața unei panarame de echipe din Belarus, Sahtior Soligorsk, care nici măcar n-a jucat acasă, că n-are voie!, ci tocmai in Turcia!

Comicii ceilalți, de la Craiova, au făcut una și mai groasă: au luat mardeală de la niște ucraineni, Zorya Lugansk, care de 9 luni n-au jucat niciun meci oficial, care 4 luni n-au făcut niciun antrenament, și care pe teren au avut niște copii, aflați în majoritate la primul meci internațional! I-au bătut (jucând și ei în deplasare, în Polonia!, că în Ucraina nu se poate juca) pe golanii noștri cu 1-0, și zău că nu m-ar mira să le-o tragă și la Craiova, fiindcă s-au arătat incomparabil superiori maimuțelor.

În sfârșit, alde SEPSI (habar n-am cum se spune la maimuță pe ungurește!) au înscris singurul gol al echipelor noastre în această zi… dar după ce luaseră deja 3 bucăți de la niște suedezi numiți Djurgarden (scor final 1-3)!

Pregătiți-vă să vă luați săptămâna viitoare adio măcar de la vreo 2 din astea 3, dar și dacă s-ar califica vreuna din toate 4 în play-off, ar trebui sa fim naivi, visători ori chiar nătângi să sperăm că poate ajunge vreuna în grupele celei mai amărâte competiții europene.

Articole Similare

Back to top button