Sanatate

Cere ajutor de specialitate! Află despre cabinet psihologie București Daniel Ivan

Foarte multe persoane trec prin stări de anxietate, depresie, stres și multe alte afecțiuni de acest tip. Vindecarea lor și soluționarea acestor probleme este foarte importantă atât pentru tine, cât și pentru cei din jur. Odată solicitat ajutorul unui specialist, ești cu siguranță pe drumul cel bun! Nu te lăsa păcălit de cei care nu te îndrumă către acest drum, deoarece sănătatea mintală este vitală.

Poți solicita la un cabinet psihologie Bucuresti, respectiv psihologului Daniel Ivan, ajutor de specialitate. Vei primi răspuns la toate întrebările legate de stările tale, cum să le depășești și, mai ales, cum să faci față provocărilor ce vor veni. Este important să te ocupi de propria personalitate, astfel încât să te redescoperi și să te bucuri de propria persoană. Psihoterapeuții îți vor oferi ajutorul de care ai nevoie, astfel încât să te simți perfect după primele ședințe.

Sunt o mulțime de probleme pe care le are fiecare dintre noi. Problemele de cuplu, de personalitate, anxietatea și depresia sunt doar câteva dintre stările cu care se confruntă toată lumea. În cadrul cabinetului lui Daniel Ivan vei găsi ajutor pentru relaționarea cu celor din jur, frica de abandon, deprivarea emoțională, neîncrederea în ceilalți, rușinea, negativismul, narcisismul, blocajele în cuplu, atacurile de panică, depresia și multe altele.

Servicii de psihoterapie și dezvoltare personală

Poți solicita ajutor în cadrul cabinetului pentru psihoterapie individuală, terapie de cuplu, terapie de familie și dezvoltare personală. Fiecare dintre acestea sunt explicate pe site-ul danielivan.ro, acolo unde vei descoperi tarife, articole și câteva cuvinte despre doctorul  psihoterapeut.

Vei avea parte de o atmosferă primitoare fie că optezi pentru ședințele la cabinet sau pentru cele online. Dacă nu te poți deplasa la cabinet, poți alege, bineînțeles, calea online-ului. În acest fel, poți cere ajutor de oriunde te-ai afla, fără să fie necesar să te deplasezi. Ai ocazia de a discuta din propria casă cu un psihoterapeut, din parc sau din orice loc îți aduce liniște.

Problemele tale la nivelul psihicului vor fi soluționate în scurt timp de la primul contact cu medicul psihoterapeut. Trebuie doar să îți dorești să vindeci problemele și să te concentrezi pe propria persoană. Vei primi tot sprijinul de care ai nevoie, cât și sfaturi despre cum să te comporți, exerciții pentru relaxare, de respirație și așa mai departe.

Diferite metode pentru rezolvarea problemelor tale

Fiecare comportament este diferit și necesită o altă metodă pentru a rezolva problemele. Cabinetul psihologului Daniel Ivan pune la dispoziție câteva metode psihoterapeutice potrivite pentru diferite comportamente. Se merge pe terapia cognitiv-comportamentală, schema Therapy și terapie de cuplu & familie.

Toate acestea sunt structurate astfel încât să ai parte de un bun tratament pentru psihicul tău. În funcție de câte ședințe ai nevoie, medicul va discuta pe rând toate problemele alături de schema de terapie corectă pentru comportamentul tău. Soluționarea tuturor problemelor tale la nivel de comportament va veni pe parcurs, însă trebuie doar să ai răbdare și încredere. Specialiștii se vor ocupa de tratamentul corespunzător.


Contact: contact@danielivan.ro

Articole Similare

Back to top button