Articole GeneraleStiri Locale

Ion Lungu anunță că lucrările de construcție la ștrandul din Ițcani vor fi finalizate până la sfârșitul lunii iulie, dar obiectivul nu poate fi dat încă în folosință

Primarul Municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că, până pe data de 31 iulie 2022, vor fi finalizate lucrările de construcții la Ștrandul municipal din Ițcani, însă obiectivul nu va fi deschis: „În acest moment nu putem preciza exact când va fi inaugurat oficial ștrandul.”

În momentul de față, se lucrează la instalarea utilităților, respectiv gaz metan și energie electrică, și este în curs de amenajare calea de acces. Primarul a precizat că abia după realizarea lucrărilor la canalizare se vor putea face probele necesare pentru bazine și stația de clorinare și filtrare a apei.

„Este un ștrand modern, cu instalații de clorinare și filtrare de ultimă generație, cu un sistem performant de panouri fotovoltaice, care contribuie la încălzirea și menținerea temperaturii stabilite a apei.
Facem tot posibilul să grăbim recepția finală la acest obiectiv important de investiții”
, a declarat Ion Lungu. Acesta a mai spus că termenul de finalizare la lucrarea de canalizare pe strada Ștrandului a fost prelungit din cauza întârzierii achiziției publice.

Articole Similare

Back to top button