Articole GeneraleComunicate de presaEvenimenteStiriStiri Locale

A doua ediție a festivalului „Zi-le de Watra” are loc în perioada 28-31 iulie la Vatra Dornei

Organizația Tinerilor Dorneni (OTD) desfășoară, în perioada 28-31 iulie 2022, în zona platoului Runc din Vatra Dornei, a doua ediție a festivalului „Zi-le de Watra”.

Evenimentul își propune să aducă în fața localnicilor și a tuturor celor care doresc să ia parte la acesta, momente marcate de dinamism, originalitate și culoare. Toate cele trei caracteristici sunt susținute de activitățile propuse în cele patru zile de festival. Printre acestea numără proiecția de film în aer liber, plimbările cu trăsura și bicicletele, competiții (Exatlon, Paint Ball, Treasure hunt, Color Run), ateliere și jocuri diverse, seară de folk, karaoke.

Punctul culminant al festivalului este reprezentat de momentul lui Argatu&Moș Martin, care vor susține un concert pentru toți cei prezenți la locația menționată, alături de DJ Grimmex, care va aduce „Nostalgia” prin playlist-ul pregătit pentru una din cele două seri în care va fi prezent în fața publicului publicul.

Motivația acestei tinere organizații de a organiza voluntar un astfel de eveniment este crearea de activități și oportunități de divertisment, relaxare și deconectare de la cotidian, în principal pentru locuitorii Bazinului Dornelor, dar și pentru toți cei aflați în trecere, turiști sau toți cei interesați.

„Această ediție dorim să aducă cât mai multe persoane, atât din planul local, cât și cel regional, național, și, cine știe, poate chiar internațional, pentru a transmite energia, vitalitatea și frumosul locului, voluntarilor și a fiecărui element ce va alcătui întreaga experiență de festival. Deși suntem la început de drum, încercăm să mobilizăm și să dezvoltăm fiecare idee cu potențial de creștere atât a noastră, ca organizație, cât și a comunității, prin activități ce antrenează buna dispoziție a oamenilor. Încurajăm participarea la acest festival și urăm anticipat un „Bun venit!” plin de culoare, precum va fi și Zi-le de Watra”, a menționat Dorian Dascălu, președintele Organizației Tinerilor Dorneni.

Prețul unui abonament de acces pentru toate activitățile din cele patru zile de festival este de 35 de lei.

Mai multe detalii, inclusiv programul complet, vor fi anunțate pe pagina evenimentului (https://fb.me/e/1UEJp833T), iar imagini de la prima ediție a festivalului se găsesc pe pagina de facebook a Organizației Tinerilor Dorneni (https://www.facebook.com/OTD-Organizatia-Tinerilor-Dorneni-100172478264764).

Articole Similare

Back to top button