Articole GeneraleInterneStiri

Suceveanca Roxana Donisan este femeia ucisă de un rechin în Egipt

Ministerul Afacerilor Externe de la București a anunțat duminică, 3 iulie 2022, că Ambasada României la Cairo a fost notificată telefonic, în aceeași zi, de către reprezentanții unei agenții de turism, cu privire la decesul unei românce aflate în vacanță în stațiunea Hurghada, din Egipt.

Ulterior, autoritățile au confirmat decesul turistei din România. „Potrivit informațiilor transmise de autoritățile competente egiptene, în urma investigațiilor realizate, a reieșit că decesul cetățeanului român s-a produs în urma unui atac al unui rechin. Reprezentanții Ambasadei României la Cairo au întreprins demersurile necesare pe lângă autoritățile române competente pentru identificarea, de urgență, a familiei din România a persoanei decedate, fiind transmise condoleanțe pentru pierderea suferită și oferite informațiile necesare cu privire la repatrierea trupului neînsuflețit pentru a fi înmormântat în România”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Ministerul de Externe.

În urma cercetărilor, s-a descoperit faptul că românca ucisă de rechin în timp ce înota în Marea Roșie era suceveanca Roxana Donisan, în vârstă de 44 de ani, angajată la Direcția Generală a Finanțelor Publice Suceava.

Articole Similare

Back to top button