AStazi in sport cu Doru PopoviciSPORT

AStăzi în sport – TENIS, WIMBLEDON

DOAR IRINA BEGU AVANSEAZĂ. ȘI OLARU LA DUBLU

Meciurile din turul doi în care au fost angrenate și jucătoarele noastre nu ne-au adus cine știe ce bucurii. Dimpotrivă. Mai întâi, Sorana Cîrstea a pierdut cu nemțoaica Maria Tatjana (pe care până acum o bătuse de fiecare dată, inclusiv acum o lună la Roland Garros!) cu 1-2 (3-6, 6-1, 5-7). A urmat Irina Begu, care parcă joacă din ce în ce mai bine anul acesta, învingătoare în fața italiencei E. Cociaretto cu 2-0 (6-4, 6-4). Meciul așteptat de toți iubitorii tenisului le-a adus față în față pe Emma Răducanu (GB) și Caroline Garcia (Franța). În ciuda așteptărilor, meciul a fost dezechilibrat, Emma nereușind să se adune. A câștigat Garcia cu 2-0 (6-3, 6-3), iar Emma continuă să dezamăgească.

Nici la dublu nu au reușit mare lucru jucătoarele noastre: Niculescu și Ruse au pierdut cu 2-0 la Flipkens / Sorribes, la fel și Irina Bara / Gorgodze (Georgia), tot cu 2-0. Singura calificată este Raluca Olaru, care face cuplu cu ucraineanca Nadia Kichenok. Ele au câștigat meciul cu Plipuech / Grammatikopoulu cu 2-0 (6-2, 6-3). Așteptăm cu emoții (nu și cu mari speranțe…) ziua de mâine, în care la simplu avem alte 4 jucătoare calificate în turul 2, doar Simona Halep fiind favorită.

Tot azi, în turneul masculin, bătălia dintre veteranii John Isner (SUA) și Andy Murray (GB) s-a întins pe durata de 4 ore, victorios fiind Isner cu 3-1. Mâine joacă și Rafa Nadal, care de la ora 17:00 îl întâlnește pe R. Berankis (Lituania).

Articole Similare

Back to top button